Een artikel over Lichen Sclerosus waarin Stichting Red Vulva genoemd wordt, mooi!

Aandacht voor Lichen Sclerosus.
De tekst in dit interview is bedoeld om awareness te creëren, natuurlijk is de tekst niet compleet, dat kan ook niet in een artikel wat gebonden is aan een aantal woorden. Het belangrijkste is dat vrouwen met langdurig jeuk, die maar niet weggaat ondanks allerlei schimmelmiddeltjes, op tijd naar een arts gaan en zo snel mogelijk de juiste diagnose en juiste behandeling krijgen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat vrouwen de vulva ook gaan benoemen als zodanig, het is niet je “vagina”, het is echt je vulva, zodat een arts gelijk weet waar het over gaat.

Wij hopen weer een steentje bijgedragen te hebben in het creëren van Awareness om zo vrouwen te behoeden voor veel onnodig leed.

Dank aan Ronneke van der Genugten, voor de mogelijkheid dit weer eens onder de aandacht te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *