Home
Red Vulva is momenteel bezig met een inzamelingsactie. Steun ons hier!
Naar aanleiding van het Kamerdebat van 7 juni jl.
Heeft Stichting Red Vulva het initiatief genomen om hier samen met 4 patiëntenorganisaties, te weten
Stichting Olijf, website Close met je doos, Patiëntenplatform zeldzame kankers en Patiëntenvereniging Hoofd-Hals op te reageren.

Wij gaan ervan uit dat deze brief in het komende twee minutendebat Medische preventie aan de orde komt.

Wij pleiten er als gezamenlijke patiëntenorganisaties voor dat er een breder werkend HPV vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma komt. Ook geven wij aan hoe de vaccinatiegraad verhoogd kan worden en pleiten wij voor een gratis verkrijgbaar vaccin ongeacht de leeftijd.
In de brief hieronder leest u waarom dat zo belangrijk is. 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters[27034]_Pagina_1 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters[27034]_Pagina_2 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters[27034]_Pagina_3 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters[27034]_Pagina_4 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters[27034]_Pagina_5 2 minutendebat Medische preventie fractievoorzitters jpg_Pagina_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *