stamp-g347968a1c_1280

Oproep: Testers van duurzaam en stijlvol incontinentieondergoed gezocht!

Binnenkort nieuw op de Nederlandse markt: Stijlvol wasbaar incontinentiemateriaal/-ondergoed. Dit ondergoed is duurzaam en verkrijgbaar in verschillende maten voor lichte tot matige incontinentie. De producten worden vergoed voor mensen met een overgevoelige huid/atopische huidaandoening bij de vulva in combinatie met incontinentie. Voor verder onderzoek naar de werking van dit ondergoed, met name in combinatie met (vette) zalven, zijn de fabrikant Entusia en medische hulpmiddelenleverancier Mediq op zoek naar een aantal testers. U ontvangt passend materiaal en na een proefperiode van 2 a 3 weken, vult u een korte vragenlijst in ter evaluatie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u bijdrage aan de introductie van deze artikelen op de Nederlandse markt? Stuur dan uw contactgegevens naar voorzitter@redvulva.nl en de fabrikant of Mediq neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naamloos-3-640x640

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *