Home
Red Vulva is momenteel bezig met een inzamelingsactie. Steun ons hier!

Help ons onze doelen te bereiken

 

Beste allemaal, als Ellen Swanborn, voorzitter van Stichting Red Vulva, wil ik geld inzamelen om Stichting Red Vulva op de kaart te zetten. Stichting Red Vulva behartigt de belangen van alle vulvaire aandoeningen en staat voor:

  • awareness en kennis
  • informatie verspreiden
  • de vulva uit de taboesfeer halen
  • beter/meer onderzoek

Jaarlijks hebben duizenden vrouwen (we kunnen wel zeggen bijna iedere vrouw) last van een vulvaire aandoening, dit varieert van een eenvoudige schimmelinfectie tot vulvakanker. Al deze aandoeningen hebben een grote impact op de kwaliteit van leven. Veel is te voorkomen als er goede kennis is, daar moet dus iets aan veranderen! Iedere vrouw moet weten wat haar vulva is, waar die uit bestaat en hoe je een aandoening kunt herkennen.

 

Via onze crowdfundingsactie kunt u ons hierbij helpen

Wilt u als bedrijf doneren aan onze actie dan kunt u natuurlijk een vermelding op onze website krijgen, laat ons dat even weten.
Mail naar