Home
Red Vulva is momenteel bezig met een inzamelingsactie. Steun ons hier!

Meedoen aan interview in weekblad Grazia?

Vrouwenweekblad Grazia zoekt voor één of meerdere interviews vrouwen van maximaal 40 jaar die een vulva-aandoening hebben, zoals bijvoorbeeld Lichen Sclerosus, Lichen Planus, genitale wratten, vulvakanker of een voorstadium daarvan. Ze willen dit graag onder de aandacht brengen en wellicht via een mooie portrettenserie met fotoshoot. (Dit laatste hangt af van de aanmeldingen, anders wordt het één interview en de redactie zou dan graag een eigen foto van de geïnterviewde bij de tekst willen plaatsen.) Wie herkent zich in de oproep en wil meewerken aan een interview? Je kunt je aanmelden bij red.vulva.fonds@gmail.com (wij sturen de aanmeldingen door). Kijk voor voorbeelden van interviews/portrettenseries in Grazia ook op https://www.prachtigverhaal.nl/publicaties/grazia/.

Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Renée Brouwer
Freelance journalist

www.redvulva.nl