Home
Red Vulva is momenteel bezig met een inzamelingsactie. Steun ons hier!

Maxime van Coesèl

Maxime is de allereerste Glamour Manager ter wereld!

Ze creëert, produceert en presenteert on- en offline onvergetelijke merkbelevingen, zoals events en videocontent. Altijd met glamour en entertainment als invalshoek. De passie voor entertainment stroomt door haar aderen en met haar beide ouders die werkzaam waren in de entertainmentindustrie, groeide ze op in muziek- en televisiestudio’s. 

Ze heeft haar ervaring opgedaan bij grote entertainmentbedrijven als Stage Entertainment, RTL Live Entertainment en Event Department.
Maxime vindt dat de wereld wel wat extra glitter & glamour kan gebruiken! Vooral vrouwen zijn vaak veel te bescheiden en cijferen zichzelf onterecht weg! Het is dan ook haar missie om zoveel mogelijk mensen het ‘glamorous’ gevoel te geven en te laten stralen.

Om die reden sluit Maxime zich dan ook graag aan als ambassadeur bij Stichting Red Vulva. Het is ontzettend belangrijk het taboe rondom vulva-aandoeningen te doorbreken en ervoor te zorgen dat deze vrouwen zich weer fantastisch voelen, gaan stralen en gezien durven worden. Iedereen verdient dat!