Lotgenotencontact

Privé/geheime Facebookgroepen

Wij hebben verschillende Facebookgroepen voor lotgenoten. Het doel van deze groepen is het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemden. Het is fijn om een plek te hebben waar je je zorgen kunt delen en herkenning kunt vinden in de verhalen van anderen.

Al onze groepen zijn privé/geheim (afgeschermd), wat betekent dat anderen op Facebook niet kunnen zien dat jij lid bent van de groep en welke berichten jij stuurt in de groep. Om lid te worden vul je de lidmaatschapsvragen in en ga je akkoord met de groepsregels. De beheerder van de groep keurt de lidmaatschapsverzoeken.

 

Je kunt je aansluiten bij de volgende groepen:

Het belang van betrouwbare informatie

Het is ontzettend belangrijk dat vulva-patiënten de juiste informatie krijgen. Daarom adviseren wij om uw informatie en/of lotgenotencontact te zoeken bij patiëntenverenigingen. Erkende Patiënten-verenigingen/stichtingen, moeten aan veel eisen voldoen om te kunnen bestaan en hebben vaak een Medisch Adviesraad die hen adviseert maar ook controleert, waardoor u kunt vertrouwen op de gegeven informatie.

Red Vulva Supportgroep

Met al uw vragen, tips en problemen met en over de "VULVA" kunt u op deze groep terecht

Hieronder staan andere links waar u betrouwbare informatie kunt vinden over een aandoening en het lotgenotencontact dat zij organiseren.

Hidradenitis Patiënten Vereniging
Lichen Planus Vereniging Nederland
Lichen Sclerosus Stichting
Stichting Olijf