Home
Red Vulva is momenteel bezig met een inzamelingsactie. Steun ons hier!

Websites met waardevolle informatie over de Vulva

Mocht je niet kunnen vinden waar je naar zocht? Dan hebben wij hier nog een lijst met andere websites met waardevolle informatie over de Vulva die je misschien verder kunnen helpen.

De Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie

(NVvVP) is in 2009 opgericht, vanuit de overtuiging dat het belangrijk is om de zorg voor vrouwen met vulvaire klachten te optimaliseren. Een belangrijke stap hierbij was de oprichting van vulvapoli’s, inmiddels verspreid over heel Nederland. Hier vindt u veel informatie over vulvaire aandoeningen.

> De Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie is de beroepsvereniging voor dermatologen. Daar kunt u op aandoening zoeken.

> De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor gynaecologen. Bij kwaliteitsdocumenten vindt u o.a. de richtlijnen.

> De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie. Zij heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van de seksuologie en het behartigen van de belangen van haar leden.

De titel ‘seksuoloog’ is niet beschermd, iedereen mag zich zo noemen. Het lidmaatschap van de NVVS is niet voldoende om zich seksuoloog te noemen. Alleen de titel ‘seksuoloog NVVS’ staat borg voor kwaliteit die toetsbaar is.

> De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie

Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over gezondheid en ziekte. Artsen en andere mensen in de zorg gebruiken Thuisarts.nl bij hun uitleg aan u. Zoek hier op aandoening.

> Thuisarts.nl

De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie

De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB) is dé beroepsvereniging van en voor bekkenfysiotherapeuten in Nederland. 

> De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie